22:47

whatzzup?
Jag är väldigt trött just nu men undra på, Jag gick ju och la mig ganska sent i går kväll! Efter det här inlägget tänker jag gå och lägga mig. Väldigt onödigt inlägg men endå, det får man räkna med så här sent på kvällen. Nu ikväll har jag pysslat lite med min kommande bakgrundsbild och header med mera, lite ändringar, inte klar i o för sig, men men.

God natt!

tv ikväll?

Nu sitter jag här i sängen och bloggar som vanligt, Trött, slut, ful är det jag känner mig nu. Funderar om det är något bra på teven i dag/ kväll. ?

Kram

080831.

Så mycket som jag sovit när jag kom hem, borde jag vara pigg nu, men icke,  jag skulle kunna somna vilken sekund som helst!  Föresten, är det någon som vet när nya IDOL börjar? Det var väll ny jury också!

Min dator är lite puckad, jag får inte in bilderna som jag tagit med min kamera! någon som vet vad jag har gjort för fel?

Åååhhh vad jag har lust att skata! om det blir fint väder imorgon kanske det blir en tur ner till skolan, i stället för cykel, man vet alldrig.


Råkade somna

Kom just hem, från klassresan. Det har varit en super trevlig helg men alla klasskamrater! Vi har badat, tävlat, paddlat kanot, bastat, spelat kort, jag har stukat (brutit) fingert, Ätit mat i masso, m.m. Vi har haft så trevligt tycker jag, men det tror jag alla andra tycker också! I går kväll berättade vi massa hemskheter mitt i natten, snacka om att blir rädd, man vågade ju knappt gå på toaletten, Det säjs ju att det spökar på lyckebo! (en död vaktmästare)!  Tack så hemskt mycket till alla föräldrar som varit där och gjort så att vi kunnat göra resan! Speciellt till min mamma! även ett stort tack till Norrmejerier som gav oss juice och youghur,  ICA som vi fick massvis med frukt av och även ägg fabriken som vi fick massor av ägg av!  Tack Tack Tack!

uppdatering: Jag kom inte just hem, utan jag råkade somna när jag skrev inlägget.

bilder kommer på några av dom kommande inläggen!


i can´t remember the lyrics

ååhh typiskt...jag hördde en bra låt på radion i bilen på väg hem.. och trodde jag visste namnet på låten..men vad gör man då när man kommer hem, jo man glömmer vad den hette...ååhh är man dum eller?

Barndomsminnen.

Så där ja! Nu har vi just kommit hem från stugan som vi ska ha klassresa i, det kommer bli jätte mysigt! Man kan spela pingis där till och med. Haha eftersom vi var där idag så har jag paxat en säng. Gud så mycket barndomsminnen som kommer fram. Det ända jag oroar mig för är att gå till toaletten, jag är mörkrädd i högsta grad! och det är ju en liten bit dit, fast det är ju vanliga toaletter i alla fall. Det kommer bli så mysigt med korvgrillning på kvällen, så himmla snällt av vissa föräldrar som sponsrar med korv, ägg och nu ska vi även bli sponsrade av ica typ..så nu får vi bananer! Nu håller jag på att packa väskan..ser vad som saknas och så...varma mysiga kläder i massor...Ficklampa!!!
Idag har jag även köpt chips och cheez balls. Mums... Ååååh vad jag längtar!
HAHAHA jag skaffade även mig en liten polare.. i sexårs åldern...eehh nja det kanske var sjuårs...men jaja i alla fall så var den en liten pojke som visade oss runt med sin farmor...och han blev ju lite busssiii kan man väll säja, hahaha...SPINDELMANNEN

Inget speciellt.

Eftersom jag inte har bredband på klassresan får jag ta med mig kameran och fota lite bilder till er läsare! Det kommer bli jätte skoj. Snart ska vi iväg och handla till klassresan, då ska jag passa på och köpa nått,ifall jag behöver något!
Men som sagt så blir fotodagen nästa vecka, eftersom cassandra var så "upptagen" :/

Packlista.

åååhh Cassandra är så tråkig just nu!
- Jaag måste packa!

Jaha då får det bli någon annan dag då! Kanske ska göra någon nytta jag också! Jag vet inte riktigt vad jag ska ta med mig.

Packlista:

Badkläder (bikini och baddräckt)
Handuk
underkläder
1 par jeans
1 par mjukisbyxor
2 st t-shirtar
2 st tjocktröjor
strumpor
pyamas
toa prylar ( tandporste, kam, tandkräm, shampoo/balsam)
ett par crocks (skor)
sovsäck/ påslakan och örngott.
dator(?)
kortlek!
tidning

Något som fattas?

Fika time.

Nu ska jag ner till köcket och hitta nått att fika. efter det far jag i väg och inhandlar lite till klassresan eller så går jag ut och fotograferar! seeya

080828.

Nu har jag kommit hem från hundagis, skola och fotbolls grejen. Jag och Cassandra cyklade förbi hunddagiset efter "skolan" och hämtade en hund som heter Eliot, Jag ska försöka knäppa några bilder på honom idag! Även på mig själv och syrran. Hade nämligen tänkt att ha en liten fotodag, får se vad det blir utav det! Ganska tråkig dag i övrigt.

Busig syster jag har...

Cassandra är bussiii nu, hon skvätter vatten på mig från hennes tanborste...usch!
Imorgon ska vi hämta Eliot från hunddagiset, och sedan hade tänkt ta en sväng förbi lite affärer, kanske shoppa något till klassresan! jaja.. nu är det läggdags för min del, Ha det bra! Ciao

Christian vann



Denna lilla coola kille vann hela smacket! otroligt, endast 21år gammal!

Jag är så trött nu så jag vet inte vad jag ska skriva.. det finns inte så mycket saker i min hjärna på kvällen!
God natt!

Spännande...

Åååhh det är så spännande, vem vinner hela skiten? Jag tror jag redan vet vem. 

shiieet så kallt det blev, jag öppnade ett fönster och efter 3 sec så är det svinkallt, betyder det att det är höst nu?

Project Runaway

Nu har jag just ätit klart. Nu väntar jag bara tills Project Runway ska börja( kl 22.00) Jag tror till och med att det är final ikväll!


Christian Siriano Picture
 Tim Gunn, Jillian Lewis, Rami Kashou och Christian Siriano


uppdatering: Det är dubbel program ikväll Yippie!


Nä nu ska jag gå och hämta lite juice! Mums

illustration

ååhhh jag älskar verkligen den här bilden som ska likan Kate Moss, jag skulle vilja ha ett illustrationsprogram eller någon sorts photoshop! Vet du någon kostnadsfri?


Illustration for TIME by Lara Tomlin


Film time

Nu ropar syrran att det är en film på teven, En prinssesas dagbok om jag inte hörde fel. Återkommer om ett tag!

halloo..i´m back, filmen går fortfarande fast jag blev så trött så nu sitter jag här i sängen och bloggsover..då man både bloggar och sover, Ganska logist. Jag är så trött så jag vet inte vad jag ska skriva!...zzzzzz....
God natt, sweet dream

Mätt som en plätt eller var det lätt....

Åhhh..jag är så mätt och det har jag kanske varit dom senaste 30minuterna, Jag är verkligen proppmätt! Nu sitter jag här i sängen och kollar runt på olika bloggar. Juste ja, jag har en rolig nyhet att berätta, en klasskamrat ska skaffa en blogg!Hon har så sjukt grym stil så bloggen lär ju bli bra och rolig och läsa!


Inrednings tips

Kolla in vilken häftig hylla jag snubblade över när jag var ute och googlade.


Cut my hair, Please

Klippa mig. Det är just det jag vill göra kanske till och med pannlugg, och klippa upp det lite till, skulle behövas, Men har inte tid! kanske nästa vecka. Jag vill även färga om mitt hår, Det blev så misslyckat med slingorna.

Jag måste även fota lite bilder på mig till en visningsbild, det går ju inte att ha Kate Moss där hela tiden!


080826.

Chill dag vi hade idag, Det började med matte klockan 9.25 men våran lärare blev sen så vi började kanske tio minuter efter. sen så hade vi svenska och sen lunch och efter det så var det idrott sen slutade vi. Annars hade vi haft EV (elevensval) men vi har inte valt än så det blev inget!  Idag har vi även spelat kort på rasten, Det är ett väldigt bra sätt att få tiden att rinna i väg.

På fredag blir det klassresa till söndag, just nu känns det inte så poppis eftersom jag är så sjukt förkyld! Det har typ runnit i näsan hela dagen, jag har även varit väldigt hängig enligt en klasskamrat, Jag är även varm på pannan och fryser när jag kommer ut. Stackars mig!

Igår kväll var vi ute och skatade lite på tennisplanenen jag och några tjejer, Väldigt trevligt! Jag fick även några applåder av några små killar cyklade förbi enligt en kompis! Haha , fast bli inte lurade nu, så bra är jag inte!

imorgon och i övermorgon är det VILA utförsäljning! Det blir ju skoj efter som jag har lite pengar som bara ligger. Kanske dags att köpa ett till par jeans, Jag skulle vilja ha lite mer jeans liknande jeans och inte blåa! Jag får se om jag hittar något i sånna fall lovar jag att jag fotograferar det och lägger ut det på bloggen! ♥


Peace

MQ reklamen


MQ -fashion

Jag gillar den här reklamen för brolle är med i den och så är den så färgglad!

Mean girl

Nu sitter jag och Cassandra och ser på teve, en film faktist, som heter mean girl med Lindsay Lohan i huvudrollen. Filmen har jag ju redan sett förrut men den är ju bra så vad spelar det för roll?

Imorgon har vi sovmorgon och det kommer vi ha varje tisdag framöver! så härligt!

nä men seriöst jag  måste verkligen ha lite mer mode på bloggen, den är så tråkig annars, det får jag börja med i nått av dom kommande inläggen.

ikväll är det väl också sex and the city! Men det är så sent, får se om jag orkar hålla mig vaken!

Skolfotografering

pust..nu är skolfotograferingen slut tack, tack, tack! Vi har ingen aning hur det blir.  Det blir ingen dagens outfit idag, men jag kan berätte hur det såg ut istället. Jag hade på mig en svart bas tröja och ett par mörkblåa jeans (stuprör) och en orange stickad kofta (jätte mysig) och ett par nya orangea skor från wedins, jag hade även på mig en svart lång sjal.

När ska du har fotografering och vad ska du ha på dig för kläder?

Cirkus

Nu på kvällen har jag sett trixande katter, clowner, knivkastare. Ja jag har ju så klart varit på cirkus. Cirkus skratt!
Det var väldigt trevligt även om jag inte är så förtjust i cirkusar. Imorgon är det skolfotografering så det är bäst man får bra med sömn, så man inte ser trött ut på kortet. Åååhh jag vet inte ens vad jag ska ha på mig, får se vad det blir, kanske en dagens outfit till bloggen till och med, inte för att jag tror det men det finns ju en chans. HAHA

Nu börjar bli lite slummrig..eller trött kanske det heter......zzzz....zzZZ....
God natt!

Peace

Step up 2

Godmorgon solstråle!
Idag har jag inga planer infördagen. Kanske städa lite, får se.

Jag vill tipsa er om riktigt bra film som heter step up 2

Step Up 2 The Streets är uppföljaren till den musik- och dansfyllda "Step up". Ingenting har gått enkelt för Andie, ingenting förutom dansen. Efter att hennes mamma dog har hon bott hos sin mammas bästa vän. Men när Andie struntar i skolan och är ute och dansar istället ställer hennes fostermor ett ultimatum. Antingen slutar hon slösa sin danstalang på att tävlingsdansa på olika klubbar och satsar på att söka in till Maryland School of the Art eller så får hon flytta från staden.


Dagens och gårdagens

Hej på dig!
Dagens plan för mig är att ta en tur på brädan till olika spots, Speciellt till min nya favorit hamnisrampen!

Igår var jag ute och skatade med en polare på kvällen. Riktigt chill! Vi träffade en snubbe som ville låna en bräda, För han ville visa ett trick! Det var ju en cool snubbe det. Vi var vid tennisplanen och åkte lite, tränade lite manual. Det var även några band som sjöng på torget som vi stod och lyssnade på ett tag. skön kväll helt enkelt!

Hare bra!

Peace out!

When i grow up

Pussycat Dolls - When I grow up




Peace

Stockholmstreetstyle

Insperation till er läsare!

bild till artikeln

Filippa


Berätta om din outfit, vad har du på dig?
- Skor från Nine West, jeans och topp från Monki, halsband från Urban Outfitters och väska från Miu Miu.

bild till artikeln


Jojo & Malou


Berätta om era outfits, vad har ni på er?

Vi har kläder från det egna märket Jojo & Malou och så har jag en väska från Marc by Marc Jacobs.

bild till artikeln 

 Chrystelle


Berätta om din outfit, vad har du på dig?
- Jag har ett par röda All Star, en kjol från Weekday, Acnelinne som inte syns, DePalma-tröja, kuvertväska från H&M och scarf från Whyred.

bild till artikeln 

Elin

Linne från Weekday

Berätta om din outfit, vad har du på dig?
- Jag har på mig ett linne från Weekday, shorts från Topshop, skor från Rizzo och solglasögon från Ray ban.

Last days of summer

bild till artikeln


http://stockholmstreetstyle.feber.se

skolfotografering

...ska vi ha på måndag. suck! flera från klassen vill att vi ska ha teman, Men varför inte bara vara vanliga?

Ska eran klass göra något tema till fotograferingen?

Dagens gjort:
Idag har vi haft en "lagdag" där man lär känna nya 7:or och 8:or. Det var skoj tyckte jag. Jag träffade ett får som inte var vegetarian! För han åt upp min macka med smör och skinka på, Så bussigt det kan bli va!
Jag träffade även en katt med dreadlocks! Cooling!

Igår kväll hade jag en lite spa kväll för mamma, Med manikyr pedikyr och ansiktsbehandling! Chill
Missade tyvär sex and the city för jag blev så trött och gick och la mig istället.

Peace

Bär och blommor

Åååhh nu får jag lite ångest. Jag hade tänkt att gå ut och ta en joggingrunda men blev för lat. Typiskt! Eller så går jag och plockar blåbär i skogen eller ännu bättre vinbär på gården till mamma. Då skulle hon nog bli glad! Perfekt, nu har jag ju i alla fall en plan till efter middagen.

Nu ska jag ut i skogen och se om det finns någon fin blomma som vill stå i vårat vardagsrum.
Ciao

Peace

Vi vann....

...så klart över 9A i dag på klasskampen. Men det visste man ju redan.
I morgon blir det fler lekar med klassen, på mariehems ängarna. Vet ej vad vi ska göra. Vi får ta med oss eget fika om vi vill så det lär ju bli en rolig dag.

Ikväll ska mamma nog äta med jobbet så jag får ta och göra middag själv, det blir nog pyttipanna, min favorit mat!

Är det något bra på tve i kväll?

updatering: Ändrade planer. Det blir nog taco hos pappa idag.
 
Peace

Lady Gaga

Lady Gaga- Just dance



A red one
Convict
Gaga

I've had a little bit too much
All of the people start to rush
(Start to rush by)

Caught in a twisted dance
Can't find my drink or man
Where are my keys, I left my phone

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can't see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

Wish I could shut my playboy mouth
How'd I turn my shirt inside out?
(Inside out right)

Control your poison babe
Roses with thorns they say
And we're all gettin' hosed tonight

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can't see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

When I come through on the dance floor checkin' out that catalogue
Can't believe my eyes so many women without a flaw
And I ain't gonn' give it up, steady tryna pick it up like the car
I'mma hit it, I'mma hit it and flex until the 'til done until tomorr' yeah

Show me I can see that you got so much energy
The way you twirling up them hips round and round
There's no reason, I know why you can't leave here with me
In the meantime stand, let me watch you break it down

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

I'm psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic

Go, use your muscle comin' out work it hustle
I got it, just stay close enough to get it
Go slow, drive it, clean it
Like so clean it's been molesto
I got it, and your popped coll'

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

Peace

080820.

Idag har första skoldagen varit och det var väll inte så hemskt som jag trodde som tur var. Vi har mycket bättre scheman i alla fall.
Imorgon blir det någon sorts klassdag.


Peace

Shwayze - Buzzin'

Tjenare där!
Allt bra? här har jag chill, Kanske lite trist väder. men det duger för att kunna åka skateboard!
Jag hade tänkt tipsa er om en grymt bra låt, och den heter Shwayze - Buzzin'





I met her at a backyard blockparty by the bar.
And she kept lookin' at me like she knew who I was.
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me like she fell in love.

Bang bang baby shot me in the heart, in the dark, with the dart of the spark when it hit.
When we me at the spot it was hot, like this song saw the thong, it was on.
Now it's 8 in the mornin', I move on like the Greyhound bus
I go town to town and I prey on sluts.
I got to go, so scream out your area code.
I'm comin' all the way live from the 310! (402)
I gotta whole lot of love but none like you.
You make me wanna stay here in heaven with you.
I'll write your name in the sand, put your hand with mine.
Come on baby, shoot your gun in the sky!

I met her at a backyard blockparty by the bar.
And she kept lookin' at me like she knew who I was. (I think she did)
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me like she fell in love. (Yeah)

Bang bang baby hit me one time, two days on the road and you're still on my mind.
You'd think that I would learn 'cause I'm young and fine.
But I'm broke, so I'm tryin' to make a hustle out of rhyme.
I gotta see the world one girl at a time, but you're hangin' on my sleeve like I care that you're cryin'
And I do
I'm just tryin' to play it cool
I got a rep to protect, down at the high school.
Why you tryin' to cage me in and when I leave we both know that you'll be pagin' him
And when I come back we gonna do it again.
I promise we gonna do it again.

I met her at a backyard blockparty by the bar. (Do it again)
And she kept lookin' at me like she knew who I was. (Do it again)
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me like she fell in love. (Yeah)

Bang bang, I wanna give you my name but I'm tryin' to put some diamonds in my Shwayze chain.
Babies change, they start showin' them fangs, tryin' to take a ride on those crazy trains.
Choo choo.
What the hell am I to do?
I got a girl in every city from here to Peru.
When I left you, I saw my name on your left boob
Now go get that tattooed, I'll be back soon.
Don't cry, I'll bless you with a text soon.
I gotta go, but I'll be back next June.
Or July. Sparks in the sky. She said, 'Boy you crazy.'
Nah, I'm Shwayze.

I met her at a backyard blockparty by the bar. (Do it again)
And she kept lookin' at me like she knew who I was. (Do it again)
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me like she fell in love.

And I don't know what she was on.
Whatever it was, I want some.
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me.
She was buzzin' all over me like she fell in love.

Peace

A lot like love

...heter filmen som jag sitter och tittar på. Så långt jag sett är den bra.

Det är en romantisk komedi. Den handlar om Oliver och Emily som träffas för första gången på en flight mellan New York och LA. Båda är säkra på att de är varandras raka motsatser.
Tiden går och de träffas med jämna mellanrum under de kommande sju åren, men timingen är alldrig rätt


Ashton Kutcher och Amanda Peet spelar huvudrollerna

Peace

RSS 2.0